welcome to SOLO VINI MARCHE

Trip and sip

Le Marche wijnen proeven

Solo Vini Marche opereert vanuit Villa Verdicchio in Cupramontana. Dit is de ideale uitvalsbasis om Le Marche wijnen te proeven en aan te kopen. Wij zijn gelegen midden in de Verdicchio wijnregio niet ver van de andere DOC en DOCG gebieden.  

Je logeert in alle rust in een voormalige wijnmakerij met zicht over de wijngaarden.

Je beschikt over een vergaderruimte en degustatie ruimte.

Wanneer u Le Marche wijnen aankoopt bij de wijnhuizen die Solo Vini Marche vertegenwoordigt, heeft u interessante voorwaarden op uw verblijf bij Villa Verdicchio. We vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

LOGEREN IN EEN OUDE WIJNMAKERIJ

kies een suite of kamer

Villa Verdicchio huist in een pand van de jaren 1850. Dit historisch gebouw is gevuld met verhalen van weleer. Na jaren van transformaties, is het nu een unieke B&B, ontmoetingsplaats en uitvalsbasis voor wijnprofessionals.

VOOR WIJNPROFESSIONALS

Relax and werk

Als wijnprofessional gebruikt u onze centrale ligging als perfecte springplank om de regio en de wijnhuizen verder te ontdekken. Le Marche wijnen aankopen was nog nooit zo eenvoudig.

MANAGEMENT VERGADERING AAN DE WIJNGAARDEN

hosted on request

Combineer business & Pleasure en organiseer uw volgende management vergadering tussen de wijngaarden. We zorgen voor een op maat gemaakt programma.

VERGADERRUIMTE LA CANTINA

waar vergaderen fun is

Voor uw team meetings kunt u terecht in onze meeting room La Cantina in de voormalige fermentatieruime. Deze is geschikt voor een gezelschap tot 10 personen.

AFTER WORK DRINKS

UW DEGUSTATIE OF PRESENTATIE

In de wijnkelder, waar vroeger de wijn op grote, houten vaten lag te rijpen, is het nu heerlijk toeven met een goed glas wijn en uitzicht over de wijngaarden. Uw presentaties kunnen hier op groot scherm vertoond worden.

SUITE EN KAMERS

for sweet dreams

Na een dag vol zakelijke successen geniet u van een heerljjke nachtrust in sfeervol ingerichte kamers met uitzicht op wijngaarden en olijfgaard.

LUXUEUS ONTBIJT

aan uw tafel geserveerd

De dag begint met een heerlijke verse café of cappuccino. Wij bereiden dagelijks een afwisselend ontbijt met locale producten.

TUIN MET TERRASSEN

GENIET VAN DE ZONSONDERGANG

In de grote tuin zijn er tal van plekjes om optimaal te genieten van het panorama, de zonsondergang en de laatste Le Marche wijnen die u heeft aangekocht.

CUPRAMONTANA OP WANDELAFSTAND

voor een snuifje cultuur

Ontdek dit Romeinse dorpje op 10 minuten te voet vanuit de villa.  In Cupramontana zijn verschillende Verdicchio producenten te bezoeken.

RESERVEER JOUW VERBLIJF

KOM ONS BEZOEKEN!

We ontvangen u graag in Cupramontana!